Welke sterkte snus moet ik nemen?

 Wat is Snus - Voordelen en Nadelen van Snus - Goldsnus Amsterdam  Leestijd: 3-4 min 

 

 

Er zijn vele sterktes snus die je kan kopen. Je zal vast denken "welke sterkte past bij mij?". De producten die je bij ons kunt kopen zijn in verschillende sterktes gecategoriseerd. We leggen graag de verschillende sterktes zo goed mogelijk voor jou uit. 

Milde sterkte snus 

Is dit de eerste keer dat je snus gaat gebruiken? Heb je voorheen wel eens gerookt maar heel incidenteel? Op zoek naar een snus die heel subtiel is? Dan zullen de snus producten met een milde sterkte perfect bij jou passen! Door de lage nicotinegehalte kun je de smaken prettiger ervaren. Normaliter zal snus bij de eerste paar keren een prikkende sensatie afgeven bij inname. Snus met een milde sterkte zal voor een verminderde prik sensatie zorgen. Klik hier voor alle producten met een milde sterkte

 

Gemiddelde sterkte snus

Snus met een gemiddelde sterkte is een perfecte middenklasser. Een gemiddelde sterkte wordt gekenmerkt met een nicotinegehalte die merkbaar is wanneer je tolerantie niet al te hoog is (bijv. wanneer je af en toe rookt of wanneer je geen (zeer) sterke snus gebruikt hebt). De mint varianten zullen een prikkende sensatie afgeven indien je nog niet eerder snus gebruikt hebt. Wij adviseren om een gemiddelde sterkte te nemen indien je een beginner bent met een redelijke tolerantie of wanneer je geen regelmatige gebruiker bent van (zeer) sterke snus. Mocht je we een regelmatige gebruiker zijn, dan adviseren wij om een 1-2 weken te stoppen met (zeer) sterke snus zodat je tolerantie weer tot een lager niveau komt. Klik hier voor alle producten met een gemiddelde sterkte. 

 

Sterke snus 

Ben je een ervaren gebruiker? Rook je op het moment regelmatig? Dan zal een sterke snus perfect bij jou passen. Door de verhoogde nicotinegehalte zullen de producten met een sterk karakter bij jou passen. De prikkende sensatie zal de eerste paar keer voelbaar zijn, ook wanneer je snus voorheen gebruikt hebt met een lagere nicotinegehalte. Door de verhoogde nicotinegehalte zal je een sterk ontspannende gevoel ervaren (vergelijkbaar met wanneer je voor het eerst gerookt had of na een langere tijd weer rookt). Klik hier voor alle producten met een sterk karakter. 

 

Zeer sterke snus

Op zoek naar het sterkste van de sterkste? Dan zal snus met een zeer sterke nicotinegehalte perfect bij jou passen. Door de zeer hoge nicotinegehalte zal je keer op keer weer ontspannen. Wij adviseren om zeer sterke snus met mate te nemen, zodat jouw tolerantieniveau op pijl blijft. Klik hier voor alle producten met een zeer sterk karakter.

Let op: wij adviseren snus met een zeer sterke nicotinegehalte alleen wanneer je een ervaren gebruiker bent. Onervaren gebruikers kunnen misselijkheid ervaren bij het gebruik van zeer sterke snus,

 

Nog steeds benieuwd naar welke sterkte het best bij jou zal passen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we jou kunnen helpen! 

Nederlands nl