Verzendbeleid

 

Bij Goldsnus versturen wij onze pakketten via PostNL. Wij geloven dat wij met PostNL jou de beste bezorgtijd- & service kunnen verlenen. De bezorgingen zijn inclusief track & trace code, zodat je precies weet wanneer jouw bestelling aankomt. Tevens heb je ook de optie om jouw pakket te laten bezorgen bij een PostNL pick-up point. Hierdoor bieden wij jou nog meer flexibiliteit aan.

 

Verwerkingstijd zending

Goldsnus verzend alle bestellingen, die op maandag t/m zaterdag voor 16:00 geplaatst zijn, dezelfde dag nog. Pakketten zullen in Nederland & België binnen 1-2 werkdagen, na aflevering bij PostNL, bezorgd worden. Afhankelijk van eventuele drukte bij PostNL, kan het zijn dat jouw pakket iets later aankomt.

Tarieven & gratis verzending

De verzendtarieven zijn bij Goldsnus als volgt:
NL: Brievenbuspakje

€3,95

NL: Ophalen bij Post-NL pickup-point  €5,95
NL: Pakket

€6.50

EU-landen: Standard shipping

€9,50 

EU-landen: Large package

€16,95

Niet-EU: Standard shipping 

€19,95

Internationaal: Standard shipping €30,00

Goldsnus verzend jouw bestelling gratis bij de volgende drempelbedragen:
  • Nederland & België: vanaf €30,00 gratis verzending;
  • EU-landen: vanaf €65,00 gratis verzending;
  • Niet-EU landen: vanaf €100,00 gratis verzending;
  • Internationaal: vanaf €500,00 gratis verzending

 

NIX18 

De producten die wij verkopen zijn enkel beschikbaar voor personen met een minimale leeftijd van 18 jaar. Om de leeftijdsgrens te hanteren/controleren, worden leveringen steekproefsgewijs met leeftijd check uitgevoerd. Dit betekent dat er een kans bestaat dat de PostNL bezorger jouw leeftijd controleert middels identificatie (ID, Rijbewijs, Paspoort). 

    Nederlands nl